Zmieniarka Radio Beta V
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zmieniarka Radio Beta V
Witam. Mam pewien problem a mianowicie chciałbym podpiąć dwie zmieniarki pod jedno wejście radia. Pierwsza to będzie zmieniarka w środkowej konsoli, którą już mam zamontowaną, a drugą będzie emulator zmieniarki, który sam sobie wykonam. Moje pytanie jest następujące. Czy będzie możliwy wyboru pomiędzy tymi zmieniarkami z poziomu radia Czy będą działaś równocześnie ?
Zmieniarka Radio Beta V
nie i nielisiu8 pisze:Czy będzie możliwy wyboru pomiędzy tymi zmieniarkami z poziomu radia Czy będą działaś równocześnie ?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Zmieniarka Radio Beta V
To w takim razie jak rozwiązać ten problem żebym mógł wybierać sobie pomiędzy 1 a 2 zmieniarką ?
Zmieniarka Radio Beta V
Wyjąć radio podpiąć wtyczkę od pierwszej zmieniarki i analogicznie jak będziesz chciał użyć drugiej zmieniarki , niestety beta tak samo jak gamma czy też mfd obsługują tylko jedną zmieniarkę podłączoną do wyjścia w radiu .
Zmieniarka Radio Beta V
od bidy jakiś przełącznik zamontować czy coś, by raz sygnał szedł z jednej zmieniarki a raz z drugiej