tajemniczy wyświetlacz golf 4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam. To mój pierwszy post na forum więc gdyby było coś nie tak to proszę o wyrozumiałość. Teraz pytanie. Niedawno kupiłem golf 1.9 tdi 2003 r. Na konsoli jest wyświetlacz który nie działa. Nie wiem do czego on może być i czy warto go uruchamiać. Może macie jakieś pomysły?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
termometr z zegarkiem...plus może jakiś dodatkowy bajer w postaci voltomierza. Prawdę powie Ci wycieczka po kablach, które są za tym wyświetlaczem...
Stosunkowo dużo tych przewodów...
Stosunkowo dużo tych przewodów...
-
- Nowicjusz
Właśnie ta ilość kabelkow mnie zastanawia. Może to jakaś forma kompa? Bo w liczniku nie mam. Samochód to golas z salonu z Klima. Ma jedynie naklejki Athena cokolwiek to znaczy.
rozejrzyj sie czy nie masz gdzies jakiegos mikrofonu, moze to system bluetooth do rozmow glosnomowiacych, poszukaj za radiem , badz nawet nizej jakiegos pudelka podlaczonego do kostek iso z radia... ja ostatnio u siebie cos podobnego znalazlem, tylko tak jakby ten wyswietlacz zostal odciety, wiazka miala okolo 6-8 przewodow, zajrzyj za radio i pokretla od nawiewu
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
-
- Nowicjusz
No mam jakiś mikrofon kolo lusterka może to jest to Tylko czemu nie działa, ale to już zabawa dla elektryka. Dziękuję za zainteresowanie
moze faktycznie jest odlaczony od kostek dlatego nie dziala, sprawdz
Kupię: -nakładki na pedały audi TT,
nie ma takiego webasto - natomiast wg mnie najbliższy rozwiązania jest Qto,aura1 pisze:Mi to przypomina webasto.
zerknij na fotkę tutaj
link
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Szczerze to też myślałem że termometr ale coś chyba kabli za dużo. Jutro do elektryka podjadę i chyba się okaże? :-D
Re: tajemniczy wyświetlacz golf 4
+1grg474 pisze:nie ma takiego webasto - natomiast wg mnie najbliższy rozwiązania jest Qto,aura1 pisze:Mi to przypomina webasto.
zerknij na fotkę tutaj
link