spuznia sie zegarek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
spuznia sie zegarek
witam wszystkich mam problem w swoim samochodzie mnianowicie chodzi o to ze spuznia mi sie zegarek conajmniej raz na 4 dni musze przesunac do przodu o 2-3 min ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic ?
spuznia sie zegarek
Po pierwsze to "spóźnia"...
A po drugie są jakieś inne problemy z elektryką lub licznikiem? Miga wyświetlacz lub podświetlenie? Zasilanie ok?
A po drugie są jakieś inne problemy z elektryką lub licznikiem? Miga wyświetlacz lub podświetlenie? Zasilanie ok?
-
- VWGolf.pl Killer
spuznia sie zegarek
sprawdź napięcie aku
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
spuznia sie zegarek
jeżeli nie pomoże odłączenie na chwilę aku...to pewnie zakończy się wymianą licznika.
Kilka razy czytałem o podobnym problemie na różnych forach...ale nie przypominam sobie aby ktoś usunął usterkę
Kilka razy czytałem o podobnym problemie na różnych forach...ale nie przypominam sobie aby ktoś usunął usterkę
-
- VWGolf.pl Killer
spuznia sie zegarek
zrób jak Qto pisze czasami pomaga
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
spuznia sie zegarek
Ja miałem podobny problem w liczniku IMO3 po uaktywnieniu RKM ( zasięg na baku ) zegarek się spóźniał. Nikt nie umiał mi w tym pomóc więc wgrałem oryginalny wsad. Grzebałeś we wsadzie licznika ?