Witam mam problem z moim Ventem a mianowicie chodzi mi o to że były zgubione kluczyki wraz z imobilaiserem ale było on dokładany montowany gdzieś u kogoś .
Teraz gdy zostały zgubione kluczyki wypiełem cały ten imobilser kupiłem drugą stacyjke ale nie chce odpalić pompa paliwa podaje iskra jest ale tylko przez chwile . Co może być ? dlaczego odcina iskre samochód odpala ale po sekundzie gaśnie i tak w kółko . po podłączeniu komputera wyskakuje błąd że sterownik jest zablokowany ale kupiłem drugi i dalej to samo się dzieje . iskra na cewce jest cały czas tylko nie ma później na przewodach co wychodzą z kopółki . Może wiecie co się stało
?
z góry Dzięki
Odcina iskre Vento z 2.0 8v
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kod silnika jaki jest .
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
- Paweł Marek
- V.I.P.
czarekpod, czegoś chyba nie wiesz dokładnie jeśli przy stacyjce była pętla od immo to nie było to dokładane tylko fabryczne ale dodatkowo mógł być jeszcze jakiś dokładany z alarmem albo bez alarmu. Potrzeba więcej informacji, ale jeśli chodzi o fabryczny to trzeba fachu-machu elektronicznego i znajdziesz o tym na forum albo elektronik samochodowy ci to zrobi.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Paweł Marek
ale jeśli by była ona orginalna to by była wstawiona z głową nie nie polutowane po chamsku . A jeśli by to było orginalne immo to jak mniej więcej to będzie wyglądało ?
ale jeśli by była ona orginalna to by była wstawiona z głową nie nie polutowane po chamsku . A jeśli by to było orginalne immo to jak mniej więcej to będzie wyglądało ?
- Paweł Marek
- V.I.P.
kostka immo mały scalak w kluczyku, pętla odbiorcza wokół stacyjki, kostka za kierownicą wielkośc paczki papierosów, nie wiem czy o to pytasz. Nikt tego nie wkłada do auta ktore go nie miało dlatego nie rozumiem jakie masz to immo, może fotki?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.