mam pytanko które dotyczyt obrysówek w mk3 usa, gdyż u mnie w nowo nabytym pojezdzie obrysówki spełniaja rolę kierunkowskazów a ponoć powinny się zapalać przy przekręceniu zapłonu, czy to prawda? proszę o wyjaśnienie,
przy okazji zapytam również o tempomat. jak się go zalacza, bo próbowalem na różne sposoby u podejrzewam ze cos jest nie tak z nim?
obrysówki usa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- danielson10
- Użytkownik
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
obrysówki usa
W naszym kraju cos takiego jak obrysowki w samochodach osobowych sa zabronione dlatego zapewne poprzedni wlasciciel Twojej fury pozbawil ich funkcji ciaglego swiecenia...
obrysówki usa
montaż obrysówek jet zabroniony, natomiast jeśli auto fabrycznie jest w nie wyposażone to można je stosować i nikt Ci tego nie zabroni. A takie wykorzystanie obrysówki jako kierunkowskaz w świetle prawa jest naruszeniem przepisów. danielson10, Zobacz jak wygląda oprzewodowanie twoich, być może jeśli auto było ori USA, być może wystarczy je przepiąć. Zobacz jak wygląda instalacja w twoim zderzaku a na pewno się zorientujesz. Natomiast jeśli twoje obrsysy sa dokładane to już inna sprawa.
- danielson10
- Użytkownik
obrysówki usa
-=ren=-, to ori usa, więc coś musiało być grzebane, ale powinny się zapalać z po przekreceniu zapłonu czy z swiatlami mijania?
a co z tym tempomatem?
a co z tym tempomatem?
obrysówki usa
ori w usa zapalaja sie zrazem ze swiatlami postojowymi, ja usiebie zrobilem osobna wiazke dla obrysowek i podpialem pod guziczerk w kabinie i wlaczam i wylaczam je kiedy chce
a co do tempomatu to :
a co do tempomatu to :
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !