Halogeny w stylu angel eyes

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Spooky Fox
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Spooky Fox » wt lut 11, 2014 20:48

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie oświetlenia mojego golfa. Chcę zrobić mu angel look, coś w tym stylu:

http://www.todoautos.com.pe/attachments ... os2oj4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Z tym, że nie wiem ile jest roboty, żeby angel eyes w halogenach świeciły na postojówkach. Chodzi o to, że jeśli mam włączone postojowe światła, to świecą się tylko te większe, a w halogenach nic. Czy dużo jest roboty z tym, żeby angel eyes świeciły w obu na raz? Bo żal kasę wyrzucać na coś, co albo nie będzie działało, albo będzie przy tym na tyle dużo pracy, że efekt końcowy nie będzie satysfakcjonujący.

Wszelkie pomoce mile widziane.

"Because icons never die. They just...get...faster"

Hubi14
Forum Master
Forum Master

Post autor: Hubi14 » wt lut 11, 2014 22:05

zacznijmy od tego, że normalnie dalekosiężne nie świecą z postojówkami :D a roboty nie jest dużo, wystarczy przewodu kawałek pociągnąć tu i tam i będzie hulać :)

Awatar użytkownika
Spooky Fox
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Spooky Fox » wt lut 11, 2014 23:25

Mam rozumieć, że elektryk samochodowy zrobi mi to w mig? A czy nie będzie się to kłóciło, kiedy będę chciał użyć świateł dalekosiężnych?

Hubi14
Forum Master
Forum Master

Post autor: Hubi14 » wt lut 11, 2014 23:32

hmmm, tak, elektryk to zrobi raz dwa, a co do postojówek, to one przecież świecą z mijania i długimi, ale to też można obejść, elektryk da radę ;)

Awatar użytkownika
Spooky Fox
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: Spooky Fox » wt lut 11, 2014 23:36

Dzięki zatem. Mam nadzieję, że dobrze zrobione nie będą mi się pierniczyć.

Aha, w sumie to jeszcze jedna sprawa mnie męczy. Jak te anioły w ogóle działają? Chodzi mi o to, czy są włączone podczas jazdy ze światłami dziennymi?

W sensie - jeden pstryk włącznika daje mi angel eyes, drugi pstryk włącznika wyłącza angel eyes i włącza dzienne. Czy tak? Czy eyes działają ciągle?

:kac:

Hubi14
Forum Master
Forum Master

Post autor: Hubi14 » wt lut 11, 2014 23:42

to jest zamiast postojówek :D działają tak samo, jak włącznik Dasz na postojówki to Masz tylko ringi a jak włączysz mijania to Masz mijania i ringi ;), zresztą trzeba by zobaczyć jak to jest rozwiązane, bo mogą być to osobne światła ale to są już szczegóły ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”