Problem z Elektryka
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z Elektryka
Czesc Posiadam VOLKSWAGEN Golf IV 5 Dzwiowy 1.8 GTI Hatchback i mam problem od wczoraj
Nie dzialaja mi zadne szyby elektryczne lusterka rowniez i do tego oswietlenie w kabinie przestalo dzialac nie zapala sie wogole przy otwieraniu centralnego czy dzwi i do tego centralny zamek zamyka 4 dzwi a bagaznika juz nie zamyka
Sprawdzalem bezpieczniki wszystkie wyciagalem je nawet miernikiem sprawdzalem przejscie wszedzie bylo ok co sie dowiedzialem to podobno jakies przekazniki tylko ze nie mam pojecia dokladnie jakie mogly pasc Prosze o Pomoc z Gory Dziekuje
Nie dzialaja mi zadne szyby elektryczne lusterka rowniez i do tego oswietlenie w kabinie przestalo dzialac nie zapala sie wogole przy otwieraniu centralnego czy dzwi i do tego centralny zamek zamyka 4 dzwi a bagaznika juz nie zamyka
Sprawdzalem bezpieczniki wszystkie wyciagalem je nawet miernikiem sprawdzalem przejscie wszedzie bylo ok co sie dowiedzialem to podobno jakies przekazniki tylko ze nie mam pojecia dokladnie jakie mogly pasc Prosze o Pomoc z Gory Dziekuje
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Problem z Elektryka
Zacząłbym od sprawdzenia modułu komfortu, podepnij się z komputerem do auta i spróbuj połączyć z modułem komfortu - jeśli połączy się to sprawdź jakie błędy wyrzucił.
Problem z Elektryka
Hmm to bede musial pojechac pod komputer wiesz moze ile kosztuje takie cos podlaczenie pod komputer???
- MaciekV5
- ...
- Auto: bmw
- Silnik: CUNA
- Kontakt:
Problem z Elektryka
Najlepiej szukaj forumowiczów w Twojej okolicy, którzy ogarniają temat - często lepiej niż mechanicy.
Problem z Elektryka
no tak Panowie a jezeli to bedzie modul wiecie mniej wiecej koszt naprawy czy to jest droga naprawa??
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
Problem z Elektryka
Wszystko juz dziala wrocilem od elektryka podlaczyli pod komputer byly bledy okazalo sie masy nie bylo kabel byl przerwany i na nowo zrobili no i jeszcze blad jakis wtryskow tez wykasowany Dzieki panowie za pomoc Pozdrawiam