Witam posiadam VW Golf 4 1.4 16V 99r. Problem jest nastepujacy nie potrafie zamknac samochodu z centralnego oraz z klucza caly czas zamki odskakuja i jest auto otwarte, drugi problem jest taki ze podczas zamykania drzwi zaczynaja opuszczac sie wszystkie szyby a na dodatek radio przestalo dzialac wogole nie ma swiatla (czerwonego) ktory migal na radiu, tak jakby teraz TRUP Calkowity zero reakcji na nacisniecie zeby sie uruchomilo. Dostaje juz do glowy co moze byc zwiazane z tym jaka moze byc to usterka i co wiedziec w razie czego zeby nie wtopic sie w duze koszty, Wiadomo kto sie nie zna to mozna wykorzystac na duze koszty. (Jakby byla mozliwosc rowniez napisania przyblizonej kwoty naprawy tych 3 usterek.
Dzieki i Pozdrawiam.
Problem z centralnym zamkiem + El.Szyby + Radio.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Podlacz sie pod VAG-a i dowiesz sie co go dokladnie boli:).
W Maju mialem problem dokladnie nie swiecily mi sie lampki na desce oraz nie moglem go odpalic, byl u mechanikow i dostalem wiadomosc ze mialem niby bezpieczniki przepalone, wymienili bezpieczniki auto zaczelo odpalac i jezdzic, od tamtego momentu nie bylo styku jakby z radiem wogole nie dzialalo, oni nie wiedzieli co jest przyczyna pozniej zaczol wariowac centralny z szybami.... W Poniedzialek mam kolejny termin na zostawienie samochodu i sie przypatrza tego.. Dla mnie to jest CYRK Wogole, poniewaz w elektryce jestem naprawde zielony i jakbym wiedzial co go boli i mial dostep do VAG-U to bylbym spokojniejszy. Poprostu chce sie zorientowac czy ktos na forum mial podobny problem i jak udalo sie naprawic ten powazny problem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Słyszałem kiedyś o podobnym zjawisku gdy masa na radiu była zdublowana. Spróbuj wyciągnąć radio odpiąć je całkiem i wtedy zamknąć auto.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Prosze: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=5&t=398416" onclick="window.open(this.href);return false;DamiVWMK4 pisze:i mial dostep do VAG-U to bylbym spokojniejszy.