witam jestem po zmianie sterownika w 1z 8 bit na 16 z afn-a i całego osprzetu na afn
wiem ze na forach juz było ale przed zmiana sterowniki wszystko chodziło idealnie a po zmianie wyskoczył ten bład
(po nacisnieciu hamulca gasnie ) i błedem 741 od Brake Pedal Position Monitoring czyli czujnikiem padału hamulca i tempomat normalnie działał
po zmianie tempo nie działa i cały czas ten błąd czujnik przemierzony miernikiem i na vagu i raczej jest ok w czym by mógł być jeszcze problem czy) jakas zmiana w instalacji albo czy są jakies jeszcze np przekaznik czy sygnał idzie odrazu do ecu ( sa dwa czujniki czarny i niebieski podejzewam ze ten niebieski idzie do ecu a czarny od swiateł stopu)
741 vag migajaca kontrolka swiec
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
I udał o Ci się znaleźć rozwiązanie problemu. Mam ten sam więc podczepiam się do tematu.
tak zły ecu idzie to zrobić ale nie opłaca sie wiec zmieniłem (nie widział wogóle pedału sprzęgła i hamulca stad ten błąd)