Ciężkie zamykanie się szyb
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- MateuszCBR
- Użytkownik
Witajcie, mam nadzieję że to odpowiedni dział na taki problem. Otóż dziś w moim MK2 zacząłem zakładać ORI elektryczne silniczki w dzwiach ( 5d ). Zdążyłem umocować tylko silniczki bez elektryki lecz gdy chciałem zamknąć szyby i podłączyłem 2 przewody pod akumulator a 2 do kostki szyby nie miały siły same się zamykać. Wie ktoś może czy gdy przeciągnę całą ORI wiązkę szybki będą śmigać ? Może gdzieś popełniłem błąd. Z góry dzięki i pozdraVWiam
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
Może uszczelka Ci hamuje szybę, spróbuj psiknąć silikonem w sprayu uszczelkę. Albo jak próbowałeś na nie odpalonym to może za małe napięcie było na silniku.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wszystko musi być zamocowane i ustawione prowadnice z "luzem". Dodatkowo jeśli "na krótko" podłączałeś używając przewodu o małym przekroju i na wyłączonym silniku, może się okazać że brakuje energii w silniku,
- MateuszCBR
- Użytkownik
Ok dzięki za porady . W weekend postaram się już wszystko na gotowo ogarnąć, zobaczymy co z tego wyjdzie po podpięciu wiązki
-
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
wychodzi nato że masz nie wyregulowana szybę w prowadnicy trochę zabawy cie czeka mnie zajęło 2 dni żeby wyregulować idealnie. By pracowało
LEŚNY PRZYTULAS