schemat elektryczny szyb, lusterek.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich serdecznie jak w temacie potrzebuje najlepiej pełnego schematu elektrycznego el. szyb, lusterek,moduł komfortu. Powód jest prosty mam ubogą wersję Golfa IV proszę o pomoc wszystkich ogarniętych w temacie
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Re: schemat elektryczny szyb, lusterek.
http://vwts.ru/vw_golf4_1j.html
Sekcja Electrical equipment... dokładniej:
To masz Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (with power windows) (eng.)
To chcesz mieć Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (without power windows) (eng.)
Sekcja Electrical equipment... dokładniej:
To masz Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (with power windows) (eng.)
To chcesz mieć Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (without power windows) (eng.)
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
xXAdiXx, po pierwsze schematy masz angielsku, a nie po rusku (jak byk pisze przy nich eng.)
A po drugie, no wysil się choć trochę... podałem Ci dokładną nazwę pilku - wciśnij Ctrl+F, wpisz Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (with power windows) (eng.) i daj Enter... Prawda, że łatwo znaleźć?
A po drugie, no wysil się choć trochę... podałem Ci dokładną nazwę pilku - wciśnij Ctrl+F, wpisz Volkswagen Golf 4 / Jetta: Comfort System (with power windows) (eng.) i daj Enter... Prawda, że łatwo znaleźć?
eh widzisz jak czlowiek nie wyspany to nawet slepy sie robi juz mam dzieki