Witam. Potzrebuje Waszej pomocy!
Jestem obecnie w niemczech. Okolice Kolonii. Podczas jazdy zaświeciła mi się kontrolka akumulatora, oraz wyskoczył napis na Fisie- Alternator Workshop. Stanąłem, zgasiłem auto i otwieram maskę żeby sprawdzić czy pasek cały. Okazało się, że wszystko ok. Wsiadam do auta odpalam, patrzę i ładowanie wróciło. Dodaję gazu, ładowania znowu nie ma:/ Jadę kawałek kontrolka gaśnie. Ujechałem może z 500m i znowu się zaświeciła- tym razem na stałe Dodam, że przy gaszeniu silnika alternator obraca się jeszcze jakieś 2 - 3 sekundu i dziwnie "szumi". Jak myślicie, co się mogło stać? Znacie kogoś kto załatwi mi alternator tutaj w Kolonii? Nie mam czasu na wysyłkę z PL bo paczka pewnie z tydzień bedzie szła a autem do pracy dojeżdżam Jeszcze raz proszę o pomoc
Brak ładowania 1.9 TDI ARL Pomoc w niemczech Kolonia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Brak ładowania 1.9 TDI ARL Pomoc w niemczech Kolonia
szrotów tam nie ma?? podjechać i kupić - pamietaj że masz ze sprzęgiełkiem i moc pewnie 120A
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5