wtyczki od rozrusznika TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
Od pewnego czasu mam problem z wtyczkami od rozrusznika tzn co jakiś czas po przekręceniu kluczyka i próby odpalenia zero reakcji . Wtedy muszę wypiąć wtyczki od rozrusznika , podmuchać itp i odpala na dotyk .
Jak to naprawić ? wymienić same wtyczki ? Kupi się coś takiego w ogóle ?
Od pewnego czasu mam problem z wtyczkami od rozrusznika tzn co jakiś czas po przekręceniu kluczyka i próby odpalenia zero reakcji . Wtedy muszę wypiąć wtyczki od rozrusznika , podmuchać itp i odpala na dotyk .
Jak to naprawić ? wymienić same wtyczki ? Kupi się coś takiego w ogóle ?
silikon w sprayu może być ?
boje się tam grzebać bo te kabelki są takie delikatne
boje się tam grzebać bo te kabelki są takie delikatne
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
No raczej nie... Wd-40 albo jakiś Kontakt.perki pisze:silikon w sprayu może być ?
Wtyczkę od strony instalacji kupisz bez problemu.perki pisze:Jak to naprawić ? wymienić same wtyczki ? Kupi się coś takiego w ogóle ?
witam ponownie
więc jednak to nie wtyczki
zero reakcji i dopiero uderzenie w rozrusznik pomogło za namową znajomego
wyczytałem że coś się tam zwiesiło ale co ? I co robić kupować nowy ? oprócz takich akcji kręci dobrze
więc jednak to nie wtyczki
zero reakcji i dopiero uderzenie w rozrusznik pomogło za namową znajomego
wyczytałem że coś się tam zwiesiło ale co ? I co robić kupować nowy ? oprócz takich akcji kręci dobrze
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
szczotkiperki pisze:wyczytałem że coś się tam zwiesiło ale co ?
oddać elektrykowi, niech regeneruje...jeżeli sam masz możliwości podłubania to zdaje się że w FAQ jest jakiś spory temat o rozruszniku.perki pisze:kupować nowy ?