schemat ABS/EDS teves mk2
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. potrzebuje schemat jak w temacie. Do zwykłego ABS posiadam ale z EDS ciężko pozdraiwam
czy możliwa jest diagnostyka komputerowa ze sterownikiem ABS/EDS Ate z passata b3? czy tylko błyskowe?
komunikowałem się vagiem w abs/eds z passata - tylko nie wiem który rok (wsadzone było podczas swapu vr6 do caddy 1)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
zerkałeś na te strony?
link1
link2
natomiast na serwisówce vw nie ma narysowanego wyjścia diagnostycznego - ja komunikowałem się po linii K
link1
link2
natomiast na serwisówce vw nie ma narysowanego wyjścia diagnostycznego - ja komunikowałem się po linii K
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Napotkałem dziś problem. użyłem standardowego VAG-a soft 208.1. i podczas łączenia, probowało się połączyć. wyskoczył już kod urządzenia, model, ale wywala taki błąd."za dużo błędów w komunikacji aby kontynułować" i rozłącza. teraz pytanie z czym VAG ma problem?
wszystko smiga jak nalezy VAG się połączył usterka usunięta. wielkie dzięki koledze "grg474"