to kup specjalne kombinerki W serwisie mają jakby coalabama1 pisze: tego kołka nie mam
Podświetlenie nawiewu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Podświetlenie nawiewu
- Qto
- _
- Kontakt:
Podświetlenie nawiewu
Nie kpiłem...
Temat jest do ogarnięcia kołkiem który kosztuje max 50gr...a Ty piszesz o "specjalnych kombinerkach" to dlaczego mam uważać że przeczytałeś temat w FAQ ??
Temat jest do ogarnięcia kołkiem który kosztuje max 50gr...a Ty piszesz o "specjalnych kombinerkach" to dlaczego mam uważać że przeczytałeś temat w FAQ ??
Podświetlenie nawiewu
Założyłeś, że muszę mieć ten kołek w domu. Człowiek, który nie miał wcześniej styczności z narzędziami, nie wie, że ten kołek nazywa się kołek, nie wie, ile kosztuje i gdzie można kupić. Nie od razu Rzym zbudowano.
- Qto
- _
- Kontakt:
Podświetlenie nawiewu
też dlatego poleciłem kupno "specjalnych kombinerek"...nie wiesz gdzie kupić czy co to jest, to wystarczy zapytać w temacie w którym jest o tym mowaalabama1 pisze:Założyłeś, że muszę mieć ten kołek w domu. Człowiek, który nie miał wcześniej styczności z narzędziami, nie wie, że ten kołek nazywa się kołek, nie wie, ile kosztuje i gdzie można kupić
ale wie że do wyciągnięcia żarówki potrzebne są "specjalne kombinerki"...alabama1 pisze:Człowiek, który nie miał wcześniej styczności z narzędziami, nie wie, że ten kołek nazywa się kołek, nie wie, ile kosztuje i gdzie można kupić
Zamykam