centralka drzwi prasazera
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam
ostatnio kupilem golfa i wczoraj zauwazylem pewien problem, otoz centralny zamek w drzwiach od pasazera dziala odwrotnie niz powinien tzn. jak zamykam samochod z pilota to drzwi sie otwieraja a gdy otwieram to sie sie zamykaja. z kluczyka drzwi nie lapia w ogole. prosze o pomoc
Golf 4 1.9tdi 90km, 3drzwiowy, pilot od centralki nie jest orginalny
ostatnio kupilem golfa i wczoraj zauwazylem pewien problem, otoz centralny zamek w drzwiach od pasazera dziala odwrotnie niz powinien tzn. jak zamykam samochod z pilota to drzwi sie otwieraja a gdy otwieram to sie sie zamykaja. z kluczyka drzwi nie lapia w ogole. prosze o pomoc
Golf 4 1.9tdi 90km, 3drzwiowy, pilot od centralki nie jest orginalny
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
na 90% mikrostyk w zamku do wymiany, szukamy w forumowej szukajce googlowej
następne 10% to sam centralny
następne 10% to sam centralny
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer
Nie tyle mikrostyk co słynne "zimne luty" w zamku.RA_FEEL_IT! pisze:na 90% mikrostyk w zamku do wymiany, szukamy w forumowej szukajce googlowej
w1tek, poszukaj na forum o albo zajrzyj do mojego tematu - tam pokazywałem dokładnie całą operację naprawy .
a moglbym prosic o link do tego tematu bo gdzies nie potrafie sie odnalezc na tym forum uzylem wyszukiwarki ale nie udalo mi sie nic znalezc
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
viewtopic.php?f=14&t=457148" onclick="window.open(this.href);return false;
hmm i tu mam pytanie - czy to znaczy że zamek jest z centralnym czy też ktoś pojechał na łatwiznę i założył siłowniki. Trzeba zdjać tapicerkę drzwi pasażera i zobaczyć ile przewodów idzie do zamka - 2 czy 8w1tek pisze:Golf 4 1.9tdi 90km, 3drzwiowy, pilot od centralki nie jest orginalny
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5