Zła prędkość na zegarze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zła prędkość na zegarze
sorry że piszę post pod postem ale jest to post kończący temat - problemu jano0244. Sprawa rozgryziona - ponieważ byłem akurat z laptopem na wczasach a On przejeżdżał obok - mogliśmy sprawdzić przyczynę problemu. Otóż "fachowiec" próbując skasować inspekcję - zmienił kodowanie z 05114 na... 00001. Dodatkowo nie wiem czemu ale nastąpiły jeszcze problemy z komunikacją sterownik silnika-licznik i sterownik silnika-abs. Poprawiłem kodowanie - konkretnie na 07114 (dodałem jeszcze kontrolkę pasów - niech forumowiczowi przypomina), sprawdziliśmy prędkość z navi i jest ok.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Zła prędkość na zegarze
Grg474, uprzedziłeś mnie, sam chciałem to opisać
Tak czy inaczej, nie mogę tego pozostawić bez komentarza.
Serdeczne podziękowania dla kolegi grg474 za zainteresowanie tematem, drążeniem go, a w rezultacie błyskawicznym ostatecznym rozwiązaniem.
Z warsztatu, gdzie wymieniałem dwumasę+sprzęgło, raczej nie zrezygnuję, bo w sumie w mechanice VW są naprawdę dobrzy. Muszę tylko pogadać z jego szefem, by "elektryk" nie zbliżał się do mojego golfika na odległość mniejszą niż 10 m.
A dla grg474 duże, zimne
Tak czy inaczej, nie mogę tego pozostawić bez komentarza.
Serdeczne podziękowania dla kolegi grg474 za zainteresowanie tematem, drążeniem go, a w rezultacie błyskawicznym ostatecznym rozwiązaniem.
Z warsztatu, gdzie wymieniałem dwumasę+sprzęgło, raczej nie zrezygnuję, bo w sumie w mechanice VW są naprawdę dobrzy. Muszę tylko pogadać z jego szefem, by "elektryk" nie zbliżał się do mojego golfika na odległość mniejszą niż 10 m.
A dla grg474 duże, zimne