Goła MK4 . Montaż Centralnego prosze o pomoc.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Chcac nie zepsuć sprawy i wywalic $ w bloto postanowilem napisac do was panowie.
Mam mk4 3 drzwiowy Editon. Bak centralnego zamka .
Meczy mnie wciskanie tych wichajstrow za kazdym razem.
Jesli ktos by mogl mi doradzic jak dobrac do kupy te cale pompki sterownik kluczyki itp bylbym ogromnie wdzieczny.
mam kogos kto mi to wszystko zamontuje. Moim zadaniem jest zakup cześći.
Cel koncowy zamykanie auta z kluczyka . Z gory bardzo dziekuje.
przy okazji doradzilby mi ktos sensowny i nie drogi rozrzad
MK 4 /
2000R
90KM 66kw
1.9 TDI
Mam mk4 3 drzwiowy Editon. Bak centralnego zamka .
Meczy mnie wciskanie tych wichajstrow za kazdym razem.
Jesli ktos by mogl mi doradzic jak dobrac do kupy te cale pompki sterownik kluczyki itp bylbym ogromnie wdzieczny.
mam kogos kto mi to wszystko zamontuje. Moim zadaniem jest zakup cześći.
Cel koncowy zamykanie auta z kluczyka . Z gory bardzo dziekuje.
przy okazji doradzilby mi ktos sensowny i nie drogi rozrzad
MK 4 /
2000R
90KM 66kw
1.9 TDI
Zależy jak chcesz zrobić ja bym na twoim miejscu ogarnął ori zamek i z wiązką bo popatrz wtedy byś miał już ele lusterka i szyby od razu byś nie musiał kombinować potem z szybami są gotowe zestawy z pompką ale one w zime nie zdają egzaminu kolega posiadał zamek centralny dokładany na tych pompkach to w zimę nie mógł otworzyć zamka na twoim miejscu dorwał bym 2 zamki ori używane koszt ok 150 zł plus wiązka .a co do rozrządu to mechanik Ci doradzi co i jak
http://allegro.pl/vw-golf-iv-centralny- ... 82890.html" onclick="window.open(this.href);return false; tutaj masz no ale to chinyyyyyy :/
Pamiętaj ori to zawsze ori
masz AGR czy ALH ?
http://allegro.pl/vw-golf-iv-centralny- ... 82890.html" onclick="window.open(this.href);return false; tutaj masz no ale to chinyyyyyy :/
Pamiętaj ori to zawsze ori
masz AGR czy ALH ?
O fajnie ze kolega odpisał:-)
mam jeszcze mozliwosc odkupienia czesci od kolegi z jego rozbitej AUDI A3
powinny pasowac co sadzisz? jeden mankament to ze niema pilota bo poszlo na zlom wraz z karoseria da sie puzniej zaprogramowac inny?
co do rozrzadu kolega mi zalozy jednie musze kupic cos na allegro podeslalbys mi jakis link sensowne i nie drogie?
u mnie to 1 wymiana dopiero.
mam jeszcze mozliwosc odkupienia czesci od kolegi z jego rozbitej AUDI A3
powinny pasowac co sadzisz? jeden mankament to ze niema pilota bo poszlo na zlom wraz z karoseria da sie puzniej zaprogramowac inny?
co do rozrzadu kolega mi zalozy jednie musze kupic cos na allegro podeslalbys mi jakis link sensowne i nie drogie?
u mnie to 1 wymiana dopiero.
hmm a3 to nie ma czasem pneumatycznych?102 pisze:mam jeszcze mozliwosc odkupienia czesci od kolegi z jego rozbitej AUDI A3
powinny pasowac co sadzisz?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
niewiem dlatego zalozylem temat chcialbym was podpytac zapewne sprzedalby mi za grosze a chcialbym zlepic sobie ten centralny troche z allegro tak by byl orginalny w miare,
Mistrzu ten od audi a3 nie będzie pasował niestety :/
Polecam ten rorząd BOSCH http://allegro.pl/kpl-rozrzad-audi-a3-g ... 08268.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DO AGR I ALH
Polecam ten rorząd BOSCH http://allegro.pl/kpl-rozrzad-audi-a3-g ... 08268.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DO AGR I ALH
a z tymi zamkami poszukaj na alledrogo za 100 zł można kupić 2 zamki lewy i prawy sam nabyłem za 40 zł lewy
Jak to dobrze sie dopytac:-)
a tak z ciekawosci wiazka moze byc zamontowana w drzwiach czy raczej napewno jej nie ma? brak el szyb i lust.
czy pompki musza byc 2 czy jedna?
a tak z ciekawosci wiazka moze byc zamontowana w drzwiach czy raczej napewno jej nie ma? brak el szyb i lust.
zastanawiam sie czy nie kupic kompletnej blachy z wiazka z el syzbami i zamkami:d
-
- Użytkownik
w Mk4 są zamki elektryczne102 pisze:czy pompki musza byc 2 czy jedna?
nic ciekawego na allegro nie stoji wszystko rozebrane na czesci 1
Re: Goła MK4 . Montaż Centralnego prosze o pomoc.
masz gołą wiązkę :/ taką jak ja miałem :/102 pisze:Jak to dobrze sie dopytac:-)
Powoli ogarnąłem sprawę
viewtopic.php?t=192820" onclick="window.open(this.href);return false;
a tu mój projekt z klapą
viewtopic.php?f=14&t=495217" onclick="window.open(this.href);return false;