Witam! Mam problem dokładnie tak jak na filmiku " onclick="window.open(this.href);return false;
Dodam, że silniczek "na sucho" czyli wykręcony zacina się tak samo, stąd myślę że to wina silniczka, bo prowadnice mam naoliwione.
Tak samo jak na filmiku, do góry uchyla się bez zarzutu, jednak na odsuwie i zamknięciu trzeba pykać przyciskiem...
Zacinający się silniczek szyberdachu.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
u kumpla winne były przekaźniki, coś nie stykało, było trzeba wyginać czasem płytkę żeby zamknąć. A stało Ci sie to po jakiejś naprawie? bo mi też zaczął tak robić ale nie mam czasu sprawdzić co ma winę ale zauważyłem że jakby szyba nieco krzywo szła, mogło coś sie przestawić. Ręcznie u mnie idzie lekko.
Ogólnie, jak go kupiłem to nie działał... Pojade wymienić ten silniczek i tyle.
Link z poradą i zdjęciem danego przypadku: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto ... 02#2844202" onclick="window.open(this.href);return false;
Zrobiłem tak samo jak tam napisali i szyber hula
Miałem wymieniać ten silniczek a dałem na szrocie, za niego grosze, (30 zł) w porównaniu z allegro. Zaryzykowałem, wsadziłem tam paluchy i warto było
Pozdrawiam.
Zrobiłem tak samo jak tam napisali i szyber hula
Miałem wymieniać ten silniczek a dałem na szrocie, za niego grosze, (30 zł) w porównaniu z allegro. Zaryzykowałem, wsadziłem tam paluchy i warto było
Pozdrawiam.