witam.
Dziś postanowiłem wymontować lampy z auta aby wysłać je do regeneracji. Udało się je wyciągnąć bez najmniejszych problemów ależ jakie było moje zdziwienie, że przetwornica jest tylko na lewej lampie. Prawa ma zaślepione miejsce na wtyczkę. Lampy Boscha wygladają na oryginały. Czy ktoś może napisać jak to działa?
Bo znalazłem temat o ori xenonach golfa IV ale lampy wygladaja inaczej.
[Bora] Pytanie o zasilanie xenon
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
tak naprawde to co pod lampą steruje tylko samopoziomowaniem
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: [Bora] Pytanie o zasilanie xenon
Czyli to co jest pod lewa lampa steruje tylko samopoziomowaniem, a przetwornice są nad nadkolem?grg474 pisze:tak naprawde to co pod lampą steruje tylko samopoziomowaniem
przetwornica powinna być w lampie wg mnie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć