Gdzie jest moduł komfortu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Re: Gdzie jest moduł komfortu
Możesz mi to opisać rozumiem że procedura synchronizacji odbywa się poprzez VAGa, tylko jak ?. Do zamykania auta używam drugiego kluczyka bo ktoś popsuł mi oryginalne wkładki i jakby tego jeszcze było mało to nie mogę się połączyć ze sterownikiem centralnego zamka za pomocą programu VAG COM
Można ręcznie ,włączasz zapłon,kluczyk w zamek dzrzwi kierowcy zamykasz ,naciskasz jeden z przycisków ,czekasz min 1 sek.naciskasz ponownie dowolny przycisk i ew. odezwie się zamek lub sygnał co potwierdzi prawidłową synchroniację.
Vagiem ,adaptacja blok 1,lub 21 ,musisz sam sprawdzić ,powinna byc podpowiedz jak wchodzisz w adaptację.
Vagiem ,adaptacja blok 1,lub 21 ,musisz sam sprawdzić ,powinna byc podpowiedz jak wchodzisz w adaptację.
Tylko mam jeden kluczyk, a zeby zrobić adaptacje vagiem chyba musiałbym się połączyć z modułem centralnego zamka problem w tym ze nie mogę
może uszkodzony moduł centralnego lub twój vag nie daje rady,albo brak jakiego zasilania.Oczywiście próby połaczenia robisz przez centralny ,nie przez moduł komfortu