Jestem podczas montażu kamery cofania i chcę podłączyć się pod tylną lampę.
Chcę "podbierać prąd" z żarówki świateł cofania do zasilania kamery oraz podania zasilania na adapter do MFD.
W tylnej lampie znalazłem piękne wyjście z napięciem od świateł cofania:
Chcę podpiąć sie właśnie do tego złącza, a jako, że chcę to zrobić porządnie, to pytam: skąd wziąć wtyczkę do wciśnięcia w to gniazdo?
Możecie podpowiedzieć jak tego szukać?
Dodatkowe złącza w lampie cofania - skąd wziąć wtykczkę?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Aktualnie: Golf IV Variant 1,9TDI Pacific (ASZ)
Jeszcze jest: Golf III 1,8 GL (AAM)
wtyczka ma numer 191 972 702 fotka
jak dasz maila to pchnę fotki. Gdzie szukać? tu znalazłem http://allegro.pl/vw-audi-skoda-kostka- ... 64388.html na 4 fotce od góry na środku
jak dasz maila to pchnę fotki. Gdzie szukać? tu znalazłem http://allegro.pl/vw-audi-skoda-kostka- ... 64388.html na 4 fotce od góry na środku
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Ogromne dzięki za konkretną pomoc !!
Dodano 07.06.2013:
Ostatecznie wtyczkę kupiłem w ASO VW. Za plastikową obudowę i dwa piny z przewodem zapłaciłem 26zł.
Jakby ktoś jeszcze szukał tego wtyku, to występują on też pod tym numerem: 1J0 972 923
Dodano 07.06.2013:
Ostatecznie wtyczkę kupiłem w ASO VW. Za plastikową obudowę i dwa piny z przewodem zapłaciłem 26zł.
Jakby ktoś jeszcze szukał tego wtyku, to występują on też pod tym numerem: 1J0 972 923
Aktualnie: Golf IV Variant 1,9TDI Pacific (ASZ)