Zepsuty kierunkowskaz, brak podświetlenia zegarów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A są może na forum jakieś zeskanowane tarcze w stosunku 1:1 ?
O co musiałbym poprosić w drukarni żeby wydruk utrzymał się w stanie idealnym ? Laminowanie obustronne ?
Najbardziej odpowiada mi ten wzór :
O co musiałbym poprosić w drukarni żeby wydruk utrzymał się w stanie idealnym ? Laminowanie obustronne ?
Najbardziej odpowiada mi ten wzór :
W tym temacie się nie orientuję, bo tarcz u siebie nie wymieniałem. Moim zdaniem w drukarni będą wiedzieli najlepiej.
No wskazówki już pomalowałem jednak cały czas czekam aż dojdzie do mnie paczka z ledami. Jak zdjąć tarcze ? Próbowałem ciągnąć do góry ale nie chcą zejść. Nie chce ich uszkodzić więc wolę się zapytać.
Same tarcze są tak jakby zgrzane w kilku miejscach do tego białego plastiku na którym są osadzone. Proponuję ponacinać te zgrzane miejsca (plastik - nie tarcze), a potem wkleić nowe na ich miejsce. Radziłbym też użyć kleju NIE typu kropelka czy super glue, bo później, ewentualny demontaż będzie utrudniony.
Dobra, podświetlenie zmienione, wskazówki pomalowane. Jednak problem z niedziałającym kierunkowskazem powrócił. Gdzie mam dalej szukać przyczyny ?