vw bora kabel przy czujniku temperatury
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam!
Dzisiaj grzebałem troche przy klimatyzacji ponieważ mi nie działa,(nie chłodzi, a sprężarka chodzi) i chciałem sprawdzić czujnik temperatury w zderzaku, zauważyłem że przy nim jest jakiś kabel z końcówką który nie jest nigdzie podpięty i nie wiem czy tak powinno być czy się poprostu odpiął, chodzi mi o ten na dole, ten u góry jest od czujnika. Dodam jeszcze że podłączany był pod VAG i wykazał że czujnik pokazuje -53 stopnie C. Z góry dzięki za pomoc załączam zdjęcie
http://ifotos.pl/zobacz/s0zmniejs_nrhxqxw.jpg/ zdjęcie
Dzisiaj grzebałem troche przy klimatyzacji ponieważ mi nie działa,(nie chłodzi, a sprężarka chodzi) i chciałem sprawdzić czujnik temperatury w zderzaku, zauważyłem że przy nim jest jakiś kabel z końcówką który nie jest nigdzie podpięty i nie wiem czy tak powinno być czy się poprostu odpiął, chodzi mi o ten na dole, ten u góry jest od czujnika. Dodam jeszcze że podłączany był pod VAG i wykazał że czujnik pokazuje -53 stopnie C. Z góry dzięki za pomoc załączam zdjęcie
http://ifotos.pl/zobacz/s0zmniejs_nrhxqxw.jpg/ zdjęcie
Ostatnio zmieniony pt maja 10, 2013 17:03 przez pyrakolo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
VW BORA KABEL PRZY CZUJNIKU TEMPERATURY
9. pkt regulaminu - nie piszemy CAPSLOCKIEMpyrakolo pisze:VW BORA KABEL PRZY CZUJNIKU TEMPERATURY
wtyczka jest od klaksonu
ok sory, wtyczka u góry od klaksonu tak? a ta wtyczka co jest na dole którą trzymam w ręce?
i ta wtyczka od czujnika ma sobie tak wisiec? nie powinna byc gdzies przymocowana lub przypięta?
- Qto
- _
- Kontakt:
edytuj i poprawpyrakolo pisze:ok sory
do zderzaka się przypinapyrakolo pisze:i ta wtyczka od czujnika ma sobie tak wisiec?
Re: VW BORA KABEL PRZY CZUJNIKU TEMPERATURY
do zderzaka się przypina[/quote]pyrakolo pisze:i ta wtyczka od czujnika ma sobie tak wisiec?
ale obojętnie gdzie tak? byle nie latała? Wydaję mi się że ten czujnik mam uszkodzony skoro był tak luzem
- Qto
- _
- Kontakt:
wyciągnij kratkę zderzaka...będzie tam widać miejsce na ten czujnik.
...i nie pisz mi PW z każdym kolejnym postem
...i nie pisz mi PW z każdym kolejnym postem