No niestety mnie to spotkalo z fotelem kierowcy, jak sie okazalo jedna kostka byla bardzo napieta (wtyczka od niej), a mam wlasnie nadwozie 3d, tak wiec po usunieciu awarii czas na "komputer".
Dziekuje i pozdrawiam.
Kontrolka od Airbag
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kontrolka od Airbag
Profesjonalna konwersja i obróbka audio-video D-SVHS-C, DVD, Bluray, DCC, MD, DAT, DTRS, CC, VINYL, SACD
Mobile: 797 195 021
Re: Kontrolka od Airbag
W moim przypadku zawsze włączała się poducha przy przesuwaniu fotela kierowcy podczas jazdy. Starałem się tego nie robić po usunięciu błędu VAGiem
Ostatnio jednak zauważyłem, że kostka od poduchy pod siedzeniem jest w innym miejscu u kierowcy niż u pasażera. Podciągnąłem więc ją tak jak u pasażera i jak na razie przesuwałem fotel i nic się nie włączyło. Zobaczymy na jak długo, od około miesiąca jest bez błędów na wyświetlaczu
Ostatnio jednak zauważyłem, że kostka od poduchy pod siedzeniem jest w innym miejscu u kierowcy niż u pasażera. Podciągnąłem więc ją tak jak u pasażera i jak na razie przesuwałem fotel i nic się nie włączyło. Zobaczymy na jak długo, od około miesiąca jest bez błędów na wyświetlaczu
" Tylko krowa zdania nie zmienia. "
Kontrolka od Airbag
Raczej trudno odłączać akumulator przy każdym przesuwaniu fotela
Profesjonalna konwersja i obróbka audio-video D-SVHS-C, DVD, Bluray, DCC, MD, DAT, DTRS, CC, VINYL, SACD
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Kontrolka od Airbag
Sterownik poduszek ma tylko zasilanie po stacyjce wiec jak jest wylaczony zapłon to i sterownik poduch nie działa.
Kontrolka od Airbag
Witam.
Mam problem z kontrolką air bag jak odpalam to zaświeci sie 4 razy i wyświetla sie komunikat po niemiecku ,że poduszka jest dezaktywowana a pózniej już gaśnie ijak jad to sie nie świeci.Pomóżcie co to może byc?
Mam problem z kontrolką air bag jak odpalam to zaświeci sie 4 razy i wyświetla sie komunikat po niemiecku ,że poduszka jest dezaktywowana a pózniej już gaśnie ijak jad to sie nie świeci.Pomóżcie co to może byc?
- Pablo Corrado
- Forum Master
Kontrolka od Airbag
Masz nieaktywną poduszkę pasażera.
VAG COMem trzeba ją aktywować ( o ile fizycznie jest niewystrzelona) i komunikat zniknie.
VAG COMem trzeba ją aktywować ( o ile fizycznie jest niewystrzelona) i komunikat zniknie.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.