czujnik temp zewnetrzej mk3 vr6
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam,potrzebuję prostej porady jak podlaczyc czujnik temp zew,mam mfa seryjnie w mk3 aaa i na mfa omija pozycje temp zew doszedlam do tego ze niema czujnika ani zadnej,zalatwilem czujnik i mam problem z podaczeniem naczytalem sie troche o tym ale to wszystko albo za trudne dla mnie albo za chaotyczne prosze o prosta porade jak podlaczyc taki czujnik kabelek po kabelku. z gory dzieki
golf das auto.
Porada to ściągnąć schemat MFA (może być z innej wersji silnikowej) i zobaczyć, na forum jest nawet fotoporada montażu kompletnego mfa w ABS
MK3 ADZ->AGU
masz kolego moze jakies linki bo szczerze to juz jestem w strasznej desperacji
golf das auto.
A może sobie poszukasz? Skoro ja znalazłem w 3 minuty to ty też dasz radę, podpowiedź: FAQ
MK3 ADZ->AGU
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
albo znaleźć pinout licznika i podłączyć jeden kabelek czujnik do odpowiedniego pinu w liczniku a drugi kabelek do masy
Na pewno wyszukiwarka się kłania
Na pewno wyszukiwarka się kłania
zrobione ale pokazuje dziwne wskazania raz 45 jak odlacze i podlacze -15 czujnik mam z passata b3 i nie jestem pewnien czy tam dzialal niby tak ale .... wiec mysle ze pewnie te dziwne wyniki to wina czujnika no chyba ze cos zle podlaczylem .
golf das auto.