Światła dzienne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Światła dzienne
Witajcie,zakupiłem światełka dzienne i wkomponowałem je w wyciągane kratki zderzaka,ładnie wygląda,mocne diody,wymiary przepisowe,podłączyłem + sterujący pod postojowe,a +główny pod zasilanie cewki,czy możecie mi odpowiedzieć czy komp nie będzie czytał jakiegoś problemu,że napięcie jest pobierane z zasilania cewki?
Światła dzienne
jeśli nie będzie za dużego poboru że przepalisz bezpiecznik to nic się nei stanie bo zasilanie jest przecież nie ze sterownika silnika tylko z bezpiecznika. A wogóel to co to za pomysł z braniem pradu z cewki????? Skoro sterujący wziąłeś z pozycyjnych co jest głupotą bo dzienne powinny zgasnąć po włączeniu mijania to mogłeś też zasilajacy wziać z tego samego kabla
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Światła dzienne
Po włączeniu zapłonu światła dzienne zasilane są z + co idzie do cewki,natomiast po włączeniu świateł mijania(postojowe razem) sterownik w dziennych dostaje drugi + białym kabelkiem i wyłącza dzienne.