brak reakcji MFA na przelącznik
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. mam mfa i np jak jest wyświetlana godzina to jedne kreski gą dobrze widoczne a drugie prawie pżeźroczyste, jaka przyczyna? wyświetlacz padnięty. coś nie łączy?
mam jeszcze jeden problem. po podłączeniu manetki do licznika nie reaguje na zaden guzik. na wyświetlaczu jest tylko i wyłącznie godzina. zero zmian. a i licznik napewno z mfa bo ma wszystko na sobie (hala/ ciśnieniowy itd.) pozdraiwam
mam jeszcze jeden problem. po podłączeniu manetki do licznika nie reaguje na zaden guzik. na wyświetlaczu jest tylko i wyłącznie godzina. zero zmian. a i licznik napewno z mfa bo ma wszystko na sobie (hala/ ciśnieniowy itd.) pozdraiwam
Ostatnio zmieniony śr mar 27, 2013 20:42 przez chris4286, łącznie zmieniany 2 razy.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
wyświetlacz do MFA rozmazany
nie wiem jak jest w licznikach w mk2... ale jeżeli wyświetlacz na gumkach to wyciągnij i wyczyść ładnie np spirytusikiem
mam jeszcze jeden problem. po podłączeniu manetki do licznika nie reaguje na zaden guzik. na wyświetlaczu jest tylko i wyłącznie godzina. zero zmian. a i licznik napewno z mfa bo ma wszystko na sobie (hala/ ciśnieniowy itd.)
a wiązkę licznika masz z MFA?
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
problem rozwiazany. Okazalo sie ze jakis spec źle poskladał manetke i byla plytka odwrocona odwrotnie.