światło w bagażniku.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
światło w bagażniku.
Witam. Nie świeci mi światło w bagażniku. Wyczytałem ze to przez zamek a konkretnie mikrostyki, nie będę wydawał kasy na cały zamek wiec wymyśliłem że zrobi sobie światło osobno. Pytanie tylko gdzie znajdę jakiś przewód w którym jest prąd cały czas. Jest taki w bagażniku czy muszę go pociągnąć z przodu samochodu? Będę wdzięczny za odpowiedzi. Pozdrawiam.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
światło w bagażniku.
poszukaj wtyczki...tylko pamiętaj że jak napięcie stałe to i światełko będzie świeciło cały czas, musi być włącznik...
o problemie więcej w tym temacie viewtopic.php?p=5038497#p5038497" onclick="window.open(this.href);return false;
o problemie więcej w tym temacie viewtopic.php?p=5038497#p5038497" onclick="window.open(this.href);return false;
światło w bagażniku.
ta kostka ze zdjecia to chyba od własnie tej lampki która widac tak? właśnie ona mi nie swieci. chyba że w niej jest stały prad a 3 kabel tylko ją załącza. ale nie mam urzadzenia żeby to sprawdzić.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
światło w bagażniku.
nie, to jest wtyczka od gniazda 12V...ze stałym napięciem. W aucie nie musi być gniazda żeby tą wtyczkę znaleźć pod tapicerką. Są tam dwa kable...