1.Witam panowie, nosze sie z zalozeniem mfa do swojego golfa 1.4 znajduje jedynie liczniki z mfa z wersji 1.6 i teraz moje pytanie czy da rade przelozyc same tablice zegarow z moich gdzie 100 jest na gorze do tych od 1.6 i zakodowac te zegary jako 1.4 tylko ze juz z mfa?
2. Czy w polskim prawie określony jest jednoznacznie kolor obrysówek? bo mam z tylu na tablice biale ledy i pomyslalem ze moze i obrysowki moglbym tez dac takie
Załozenie mfa i zmiana zegarow/ obrysowki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Z tego co wiem obrysówki muszą być "żółte" tak jak migacze, czyli po polskiemu pomarańczowe
MK3 ADZ->AGU
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Czemu sie upierasz przy swoich starych tarczach?
Przy zalozeniu licznika z tarczka do 260 i tak bedzie pokazywal poprawnie jak ustawisz dobre kodowanie.
Nie da sie zalozyc Twoich tarczek do licznika z wyzsza predkoscia i przkodowac tego - trzeba ingerowac we wsad licznik a nie bawic sie kodwaniem.
Pewnie masz licznik MM bez CANa.
Przy zalozeniu licznika z tarczka do 260 i tak bedzie pokazywal poprawnie jak ustawisz dobre kodowanie.
Nie da sie zalozyc Twoich tarczek do licznika z wyzsza predkoscia i przkodowac tego - trzeba ingerowac we wsad licznik a nie bawic sie kodwaniem.
Pewnie masz licznik MM bez CANa.