MK IV przeciągnięcie przewodów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam pytanie odnośnie chciałbym zamontować światła do jazdy dziennej w MKIV i czy trudno jest je przeciągnąć przez tą wiązke kabli co idzie po prawej stronie obok filtra powietrza
A po co chcesz ciągnąć kable pod filtrem powietrza? Ja u siebie od ledów Philips drl4 mam 3 kable + i - do akumulatora i trzeci kabel do wtyczki do reflektora tam trzeba odszukać kabel od pozycyjnych +, że jak zapalisz światła to ledy automatycznie z gasną.
GOLF IV 1.9TDI AHF Highline
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Re: MK IV przeciągnięcie przewodów
Pr3z3s$ pisze:A po co chcesz ciągnąć kable pod filtrem powietrza? Ja u siebie od ledów Philips drl4 mam 3 kable + i - do akumulatora i trzeci kabel do wtyczki do reflektora tam trzeba odszukać kabel od pozycyjnych +, że jak zapalisz światła to ledy automatycznie z gasną.
A + nie powinien być po zapłonie ????
W philips-ach może być przy akumulatorze ponieważ przy podłączeniu do aku zapalą się na chwilę, ale ten komputerek (sterownik z ledów) wykrywa, że nie ma ładowania aku i wyłączy automatycznie. W przypadku innych modeli ledów to nie wiem jak jest.
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
+ i - możesz sobie wyprowadzić skąd Ci się podoba. Jedynie ten 3 kabel musisz odszukać we wtyczce od reflektora od pozycyjnych tak jak wyżej pisałem
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
Audi 80 B4 1.9TDI 1Z
Passat B5 FL 2.5TDI BDH
powinien jeśli masz lampy z tym sterowaniem, jeśli masz philipsy to razem z nimi jest moduł sterujący i wtedy podłączasz tak jak piszePr3z3s$,vwtdi90 pisze:A + nie powinien być po zapłonie ????
Re: MK IV przeciągnięcie przewodów
nic się nie stanie jak sobie podłącze + od zaworku n75 ?markus420 pisze:powinien jeśli masz lampy z tym sterowaniem, jeśli masz philipsy to razem z nimi jest moduł sterujący i wtedy podłączasz tak jak piszePr3z3s$,vwtdi90 pisze:A + nie powinien być po zapłonie ????
nie mam pojęcia gdzie w komorze może być plus po zapłonie
Niestety nie wiem czy jest taka możliwość. Ja przekułem się przez ścianę grodziową i podłączyłem do przekaźnika jak w tym temacie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... l#p5445212
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... l#p5445212
Panowie kupiłem Światła dzienne lecz jedna świeci barwą zimną a druga ciepłą czy może być tak? mi to nie przeszkadza z bliska widać różnicę.