Centralny zamek
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Centralny zamek
Witam mam pilne pytanie kupilem wlasnie VW golfa 1.4 16V z 1998 roku piecio drzwiowy ale drzwi mozna otworzyc tylko kluczykiem. czytalem na waszym forum ze ponoc wszystkie `czworki` maja centralny zamek wiec nie wiem czy jest zepsuty czy go nie ma. na nalepce w bagazniku nie znalazem rowniez kodu 4F1 ktory dalby mi odpowiedz ale jest tam okolo 20 innych wiec moze maja inne oznaczenia.Musze dodac ze auto jest w wersji angielskiej a bardzo mi zalezy na tym centralnym zamku bo juz myslalem o tym zeby zalozyc jesli nie bedzie mial ale jesli ma to poprostu oddam do mechanika zeby sprawdzil.prosze was o pomoc bardzo mi na tym zalezy. z gory dziekuje
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: Centralny zamek
jeśli któreś sie nie otwierają/zamykają to poczytaj o mikrostykach.tomek1125 pisze:Witam mam pilne pytanie kupilem wlasnie VW golfa 1.4 16V z 1998 roku piecio drzwiowy ale drzwi mozna otworzyc tylko kluczykiem.e
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Centralny zamek
jeszcze nie spotkałem...ale podobno zdarzają się bez centrala. Masz szyby i lustra w prądzie ?? Jak nie to chyba najłatwiej byłoby podpiąć kompa i zobaczyć czy się połączy z centralnym zamkiem (35)...albo zdjąć plastiki pod kierownicą i zobaczyć co siedzie w miejscu modułu komfortu - doczytaj na forum gdzie dokładnie szukać, są fotki
Centralny zamek
No nie wlasnie szyby sa na korbke i lusterka sterowane recznie wiec nie wiem czy faktycznie tez nie ma centralnego. A jak zajrze pod kierownice to czego konkretnie szukac bo nie mam pojecia? Z gory dziekuje
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Centralny zamek
https://www.google.pl/search?q=modul%20 ... 00&bih=809" onclick="window.open(this.href);return false;
Centralny zamek
Dzieki wielkie. A czy jesli nie ma faktycznie tego centralnego to mozna go zalozyc? Czy to kosztowne i klopotliwe? Dzieki raz jeszcze
Centralny zamek
A tak wogole to wlasnie zauwazylem ze kolega z Pily jest...to milo ja ze Zlotowa.Dzieki raz jeszcze