brak swiateł postojowych z prawej strony przód i tył
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
witam mam taki problem z światłami postojowymi tzn przy wymianie przedniej żarówki w lampie zrobiłem zwarcie i nie mam plusa na kablu który idzie do wtyczki która potem wchodzi do lampy przedniej, sprawdziłem wszyskie bezpieczniki i wyglądają na że są dobre. zaden nie jest przepalony.. napisze jeszcze zę przed tym zwarciem nie swieciło mi tylko przednie prawe śwoatło pozycyjne po zwarciu tez nie świeci mi tylne prawe swiatło pozycyjne, z porzedu zarówki są dobre wszyskie lampy działają z przodu tylko te postojówk prawe mi nie działają .... jaka moze byc jeszcze inna przyczyna ze nagle nie ma plusa na wtyczne do lampy prosze o pomoc kogos kto sie na tyn zna pozdrawiam
frangu.83
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
czasami sprawdzenie nie wystarczy...wymień bezpiecznik nr 7, on odpowiada za światła po prawej stronie (pasażera)frangu.83 pisze:sprawdziłem wszyskie bezpieczniki
Re: brak swiateł postojowych z prawej strony przód i tył
Qto pisze:czasami sprawdzenie nie wystarczy...wymień bezpiecznik nr 7, on odpowiada za światła po prawej stronie (pasażera)frangu.83 pisze:sprawdziłem wszyskie bezpieczniki
dzieki wielkie za pomoc żeczywiscie to byl ten bezpecznik okazało sie ze w takim miejscu sie przepalił ze nie nie bylo widać ze jest przepalony... bezpiecznik wymienilem i wszysko świeci pozdrawiam
frangu.83