Zamek centralny

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

BucekMG
Nowicjusz
Nowicjusz

Zamek centralny

Post autor: BucekMG » wt sty 29, 2013 13:30

Witam, piszę bo od dłuższego czasu wzamagm się z zamkami w moim golfie, w nim nie było fabrycznie centralnych zamków i pytanie moje brzmi, czy jest możliwość podłączenia takiego oto sterownika http://allegro.pl/alarm-najnowsze-pilot ... 40942.html" onclick="window.open(this.href);return false; do zamków w drzwiach?
Zamki załatwiłem od znajomego z wbudowanym centralnym kostka na 8 pinów, więc jak podłącze impuls z otwerania z sterownika to zamek się będzie otwierał i zamykał, bo podłączeniu siłowników siłowniki mają 8 kg uciągu i nie mogą sobie poradzić, zamki miałem wyciągnięte i posmarowane chodzą lżej ale siłowniki nie dają rady.
I teraz planuję podłączyć je bezpośrednio pod zamki, ale odbiło mi się o uszy że zamki są sterowane masą w VW. Więc co tutaj poradzić?

BucekMG

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Zamek centralny

Post autor: jeryk10 » wt sty 29, 2013 13:53

trochę dziwne ze nie dają rady przecież to chodzi lekko nawet jak ręka zamykasz cięgno możesz mięć źle wyregulowany siłownik nigdy nie było problemow z dokładanym zamkiem w mk4

Swap instalacji z grupy VAG .

Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32

BucekMG
Nowicjusz
Nowicjusz

Re: Zamek centralny

Post autor: BucekMG » wt sty 29, 2013 13:56

Kurde no właśnie nie wiem, siłownik tak jakby miał luz na głowicy jak wsadzę cięgno to właśnie w tym miejscu jest troszkę luzu, nie wiem jak sobie z tym poradzić i myślę aby podłączyć bezpośrednio pod zamek który ma centralny w sobie. POMOCY

BucekMG

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”