wyjęcie akumulatora a radio mk5, mfd2 dx
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
w mk5 mam radio z nawigacją mfd2 dx i moje pytanie brzmi, czy jeśli wyjme akumulator to rozkoduje się ono albo coś w tym stylu? Padł mi i muszę go wymienić albo chociaż wyjąć i naładować bo nie mam możliwości podłączenia go w samochodzie.
- Pablo Corrado
- Forum Master
No jak Ci padł aku to i tak bez różnicy. Jeśli MFD było fabrycznie i zegary nie sa zmianiane, to o kod nie będzie sie pluło.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Padł do tego stopnia, że kiepsko kręci. stał jakiś czas na dworze a mrozy przyszły i w dodatku nie wiem jaki jest stary bo samochód mam od niedawna. Radio gra normalnie, światła też się zaświecą tylko słabo kręci. Nawet bardzo słabo.
Co znaczy zmieniane zegary?
Co znaczy zmieniane zegary?
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: wyjęcie akumulatora a radio mk5, mfd2 dx
z innego tematu:
jeśli to fabryczny aku to gratuluję sukcesu, najwyższy czas zaopatrzyć się w nowy z jak najwyższym prądem rozruchowym ale od tego są inne tematyqwee pisze:Zaopatrzyłem się niedawno w golfa v z 2004 roku, 1,9tdi
Nie wiem czy fabryczny. Kręcił ładnie puki co, teraz dopiero wysiadł po postoju na mrozie.
Pewnie tylko ja kupiłem ośmioletniego golfa i nie zmieniłem od razu akumulatora...bo tamten działał. Nikomu jeszcze nigdy na mrozie nie padł akumulator zapewne. Oj ja głupi. Jak dobrze, że są ludzie, którzy nie popełniają takich błędów i wymieniają takie rzeczy jak jeszcze są dobre i działają, żeby nie mieć takiego problemu.
Jestem świadomy tego, że są inne tematy, ale hmm..czy ja pytam o akumulator? Rozdwojenie jaźni mnie dopadło, bo cały czas byłem przekonany, że o efekt jego odłączenia.
Pewnie tylko ja kupiłem ośmioletniego golfa i nie zmieniłem od razu akumulatora...bo tamten działał. Nikomu jeszcze nigdy na mrozie nie padł akumulator zapewne. Oj ja głupi. Jak dobrze, że są ludzie, którzy nie popełniają takich błędów i wymieniają takie rzeczy jak jeszcze są dobre i działają, żeby nie mieć takiego problemu.
Jestem świadomy tego, że są inne tematy, ale hmm..czy ja pytam o akumulator? Rozdwojenie jaźni mnie dopadło, bo cały czas byłem przekonany, że o efekt jego odłączenia.