tak poprostu ma ten typ.Mertruve pisze:'STOP! OLDRUCK MOTOR AUS! BETRIEBSANLEITUNG' Występuje on tylko jeśli przekręcę zapłon i poczekam ok 10s.
Konewka, błąd po niemiecku
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Termometr i konewka, błąd po niemiecku
Termometr i konewka, błąd po niemiecku
Problem termometru rozwiązany, wymieniłem zbiorniczek płynu chłodzącego. Pozostała sprawa konewki
'STOP! OLDRUCK MOTOR AUS! BETRIEBSANLEITUNG'
'STOP! OLDRUCK MOTOR AUS! BETRIEBSANLEITUNG'
Niepotrzebnie wymieniałeś zbiorniczek wystarczyło druciki wyczyścić zawsze to moneta na jakieś dobre A co do konewki to tu masz tego sporo https://www.google.pl/search?q=vw+golf+ ... 60&bih=631" onclick="window.open(this.href);return false;
- pawelek1z2
- Użytkownik
jednak mimo wszystko dolej płynu chłodniczego! miałem to samo. poziom ok był ale jak mroźno było to z rana witał mnie komunikat jak wyżej... dolał płynu i po problemie!:)
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
pawelek1z2, możesz cały płyn z układu spuścić a i tak nie wywali błędu o oleju ...a błąd dotyczy oleju a nie płynu chłodniczego
Mertruve, możesz nagrać jakiś filmik który pokazałby kiedy komunikat wyskoczy...a kiedy nie ?
Mertruve, możesz nagrać jakiś filmik który pokazałby kiedy komunikat wyskoczy...a kiedy nie ?