Zanik klaksonu mk4
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- lukasz60716
- Mały gagatek
Zanik klaksonu mk4
Ostatnio podczas jazdy użyłem klaksonu i za chwilę już nie miałem i nie mam do tej pory jak naciskam klakson to tylko takie psztyknięcie jak palcami. Co to może być ?
Zanik klaksonu mk4
Sprawdz bezpieczniki, tasme pod kierownica i przewody do klaksonu za kratka zderzaka po stronie kierowcy.Nie wiem czy jest to realizowane na przekazniku ale przypuszczam, ze tak, wiec tu moze tkwic usterka.
Zanik klaksonu mk4
Zima jaka by nie była zawsze swoje zrobi --- więc zacznij od sprawdzenia przewodów przy klaksonie - w szczególności masowego
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- lukasz60716
- Mały gagatek
Zanik klaksonu mk4
raz już tak miałem i bezpiecznik poszedł teraz patrzyłem bezpiecznik jest ok więc muszę poszperać w kablach jak mówicie
Zanik klaksonu mk4
Wina moze byc tez w samym klaksonie. Tam chyba jest taka śrubka do delikanej regulacji dźwieku wydobywającego się z klaksonu. Czasmi jak sie nia pokręci to wszystko wraca do normy.
- lukasz60716
- Mały gagatek
Zanik klaksonu mk4
Koledzy odświeżam temat zrobiło się ciepło można podłubać przy furze dobrałem się do tego klaksonu taśma w kierownicy jest ok przekaźnik ok kable ok a klakson nie działa jest tylko prztyknięcie i nic więcej się nie dzieje
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zanik klaksonu mk4
kiedyś tez miałem taki przypadek i też po zimie. niestety 2 klaksony do wymiany...
...po wymianie klakson ożył.
...po wymianie klakson ożył.