Po spaleniu kabli od lampki do sterownika nie działało podświetlenie wnętrza. Wymiana wiązki nie pomogła. Uszkodzony jest sterownik centralnego zamka. Jaki kod ma taki sterownik? Golf IV 2001r Basis, centralny bez pilota, bez el szyb itd. Myślę nad wymianą na taki, który ma pilota.
Czy jak podłącze ten: http://allegro.pl/sterownik-zamka-vw-go ... 24061.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to będzie działało oświetlenie kabiny? Dużo grzebania z założeniem takiego trzeba?
Sterownik centralnego zamka - uszkodzony - na jaki wymienić?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
musisz się do niego dostać i zobaczyć...xxxaaayyy pisze:Jaki kod ma taki sterownik?
pomyśl ale o oryginalnym...piloty z aukcji zaraz się rozlecą i tyle będzie radości. Poszukaj tematów o dokładaniu pilota...i dowiedz się jaki w tej chwili masz sterownikxxxaaayyy pisze: Myślę nad wymianą na taki, który ma pilota.
poszukam, poszukam informacji o tym, ale czy sterownik podany przeze mnie w linku będzie pasował?
-
- Użytkownik
ten sterownik co podałeś w linku podłanczasz pod sterownik centralnego zamka (który Ci nie działa w samochodzie)xxxaaayyy pisze:ale czy sterownik podany przeze mnie w linku będzie pasował
czy sprawdzałes bezpiecznik( na aku)
Wiązka, która się spaliła została zmieniona. Centralny tak na prawdę działa, ale coś w nim jest zepsute, bo nie działa podświetlenie kabiny. Czy ten bezpiecznik może za to odpowiadać?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
jeżeli bezpieczniki po lewej stronie kierowcy są ok to nic innego z bezpiecnzikami nie wymysliszy
rozkręć sterownik...w nim będzie przekaźnik...popraw mu luty...jak to nie pomoże to podmiana całego sterownika...chyba że gdzieś wytargasz taki przekaźnik
rozkręć sterownik...w nim będzie przekaźnik...popraw mu luty...jak to nie pomoże to podmiana całego sterownika...chyba że gdzieś wytargasz taki przekaźnik