brak oświetlenie w podsufitce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
brak oświetlenie w podsufitce
witam ..... moze katoś z was mi pomoże mam taki problem przy otwarciu dzwi przednich ( jest to werscja 3 dziwiowa) nie zapala mi sie światło w podsufitce normalnie podsuftka świeci na dwa sposoby tzn świeci w dwuch pozycjch raz mocniej a raz słabiej a powinno chyba inaczej reagowac bynajmniej tak mi sie wydaje. czutem cos na forum ze moze styki przy dzwiach mi nie działają ale jak moim zdaniem to one są dobre bo jak nie zgasze świtel to zaąłancza mi sie przeęczek pryz otwieraniu dzwi wiec byba jest to dobre bynammniej tak mi sie wydaje. POPROSZE O JAKIES RADY CO JESZCZE INNEGO MOZE BYĆ PRZYCZYNĄ MOJEGO PROBLEMU mam nadzieje ze jasno to wszysko napisałem pozdrawiam
frangu.83
Odp: brak oświetlenie w podsufitce
O ile sie nie myle sygnal ze stykow biegnie do modulu komfortu a modul komfortu steruje lampka i brzeczkiem. Stad prosty wniosek zebys przygladnal sie modulowi komfortu. Jesli to passat to modul jest pod siedzeniem i szczegolnie w zimie zdarza sie jego zalanie (kazdemu zdarza sie przeciez zalac). W golfie jest chyba przy kolanach.
Pozdro.
Pozdro.
Re: Odp: brak oświetlenie w podsufitce
ten moduł konforu to koło jakiego koła sie znajduje i jak on wyglądamicro133 pisze:O ile sie nie myle sygnal ze stykow biegnie do modulu komfortu a modul komfortu steruje lampka i brzeczkiem. Stad prosty wniosek zebys przygladnal sie modulowi komfortu. Jesli to passat to modul jest pod siedzeniem i szczegolnie w zimie zdarza sie jego zalanie (kazdemu zdarza sie przeciez zalac). W golfie jest chyba przy kolanach.
Pozdro.
frangu.83