brak oświetlenie w podsufitce

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
frangu.83
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

brak oświetlenie w podsufitce

Post autor: frangu.83 » ndz gru 30, 2012 01:53

witam ..... moze katoś z was mi pomoże mam taki problem przy otwarciu dzwi przednich ( jest to werscja 3 dziwiowa) nie zapala mi sie światło w podsufitce normalnie podsuftka świeci na dwa sposoby tzn świeci w dwuch pozycjch raz mocniej a raz słabiej a powinno chyba inaczej reagowac bynajmniej tak mi sie wydaje. czutem cos na forum ze moze styki przy dzwiach mi nie działają ale jak moim zdaniem to one są dobre bo jak nie zgasze świtel to zaąłancza mi sie przeęczek pryz otwieraniu dzwi wiec byba jest to dobre bynammniej tak mi sie wydaje. POPROSZE O JAKIES RADY CO JESZCZE INNEGO MOZE BYĆ PRZYCZYNĄ MOJEGO PROBLEMU mam nadzieje ze jasno to wszysko napisałem pozdrawiam

frangu.83

micro133
Mały gagatek
Mały gagatek

Odp: brak oświetlenie w podsufitce

Post autor: micro133 » ndz gru 30, 2012 13:20

O ile sie nie myle sygnal ze stykow biegnie do modulu komfortu a modul komfortu steruje lampka i brzeczkiem. Stad prosty wniosek zebys przygladnal sie modulowi komfortu. Jesli to passat to modul jest pod siedzeniem i szczegolnie w zimie zdarza sie jego zalanie (kazdemu zdarza sie przeciez zalac). W golfie jest chyba przy kolanach.
Pozdro.

Awatar użytkownika
frangu.83
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Re: Odp: brak oświetlenie w podsufitce

Post autor: frangu.83 » pn sty 14, 2013 19:33

micro133 pisze:O ile sie nie myle sygnal ze stykow biegnie do modulu komfortu a modul komfortu steruje lampka i brzeczkiem. Stad prosty wniosek zebys przygladnal sie modulowi komfortu. Jesli to passat to modul jest pod siedzeniem i szczegolnie w zimie zdarza sie jego zalanie (kazdemu zdarza sie przeciez zalac). W golfie jest chyba przy kolanach.
Pozdro.
ten moduł konforu to koło jakiego koła sie znajduje i jak on wygląda

frangu.83

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”