marcin7x5 pisze: Ewntualnie elektromagnes ma zwarcie i przekazuje napięcie cały czas do rozrusznika
No nawet jeśli by tak było to ok rozumiem ma zwarcie, ale dlaczego pompa paliwa sika cały czas.
Ogolnie to przepraszam za długą nieobecność w tym temacie ale polo stało a ja zajmowałem sie innymi autkami, a
że teraz mam czas na grzebanie przy tym to postanowiłem sie odezwać.
Rozmawiałem wczoraj z pewnym gościem który robił podobny swap tyle że w ibizie i też na 1.4 z tym że 16v i
powiedział mi że musze w skrzynce zamienic miejscami jakies 2 kable wiem że jeden kabel to plus ze stacyjki z tym
że nie pamiętam teraz tego drugiego. Może robił juz ktos z forum taki swap i podzieliłby sie jakimis info byłbym bardzo
wdzieczny
Z wszelkimi sugestiami, pomysłami piszcie nawet na gg 8766451 jestem cały czas online nawet na warsztacie
własnie powypinałem wszyskie kostki wiązki którą zakładałem w czasie przekładki i nie ma prawa to działac
bo nie dość że inaczej sa poukładane w skrzynce niż w kostkach to jeszcze do tego tych od 8v jest mniej a we wtyczkach
wiecej. wychodzi na to że musze mieć jeszcze wiązki ze środka od 8v? Poprawcie jesli sie myle.