Problem z przelaczeniem swiatel na mijania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Otoz mam problem jak w temacie. Mam diesla 1.9 i cichy on nie jest. Ale problem polega na tym ze jak wlaczam swiatla, przy przelaczeniu z postojowek na mijania to zaczyna cos buczec. Na odpalonym silniku. Nie wiem co to moze byc, moze cos z mechanika ale co do swiatel ma wspolnego. Moze cala ta kontrolka jest jakas sfixowana. A jest to denerwujace odpalam auto, ok wlaczam swiatla i buczenie, ile bym razy nie wlaczyl i wylaczyl to i tak przy zmianie na mijania tak sie dzieje. Moze ktos mial podobny problem.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Metiu93, przecież nie napisałeś czy to buczenie z głośników, z syrenki alarmu, czy spod maski, czy z licznika taki dźwięk jak od braku ciśnienia oleju? Jeśli nie wiesz musisz się dowiedzieć, weź kogoś do pomocy z dobrym uchem a Ty machaj manetkami
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Dzwiek dochodzi z silnika. Tam jest glosno i nie moge dokladnie powiedziec skad ale slychac to w okolicy kilku metrow. Nie mam pojecia co moze miec wspolnego silnik z tym dlatego pisze tutaj
- macbu
- Użytkownik
- Kontakt:
może masz dlugie na przekaznikach? i przekaznik szlag trafia...???
Macbu
Raczej nie wszystko jest wporzadku ze swiatlami swieca jak trzeba, bede chyba musial podmienic z kims ta centralke i zobaczymy co bedzie.