problem z matami z pdg. foteli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- andrzej2008
- Użytkownik
Zmostkowałem dziś przewody 1i3 i o dziwo nie iskrzył przekaźnik może była słaba bateria.Ale mata grzała ale za to przestało grzać oparcie.Druga sprawdziłem jak pisał kolega Ergoproxy sprawdziłem potencjometr po przez żarówkę i gdy nim kręciłem żarówka nie zmieniała światła.
no to Przyjacielu jak nie zmieniły to coś masz z potencjometrem. A żarówka mocno świeciła ?(oslepiała?) czy tylko żarzyła ? bo jak słabo świeciła to możliwe że za mały prąd na 2 maty na 1 kablu .
cały czas zdaje mi sie że albo masz przekaźnik walnięty. albo coś nie styka z tą dolna matą . choć może to wina potencjometra .
jak byś mieszkał niedaleko to z chęcią byśmy to sprawdzili u mnie w moim cabrio ;p
cały czas zdaje mi sie że albo masz przekaźnik walnięty. albo coś nie styka z tą dolna matą . choć może to wina potencjometra .
jak byś mieszkał niedaleko to z chęcią byśmy to sprawdzili u mnie w moim cabrio ;p
- andrzej2008
- Użytkownik
żarzyła tylko w każdym położeniu włącznika ala może nie długo będę miał następny komplet to posprawdzam wszystkie podzespoły.
to super bo sadze ze to jest przyczyną bo jak masz małe napięcie . to na 2 matach nie poczujesz tego grzania.
czekam jak co na odpowiedź
czekam jak co na odpowiedź