Witam!
Chcę kupić na allegro czujnik halla ale nie do końca jetem pewien czy dobrze wybrałem.
Posiadam Golfa III 1.6 KAT ABU 1994r
Czy ten czujnik będzie dobry? Czujnik Halla I
Czy może ten? Czujnik Halla II
One się czymś różnią?
Oto lista ze wszystkimi czujnikami do Golfów III na allegro: LISTA
Pytałem sprzedawcy czy czujnik (konkretnie I) będzie pasować do mojego samochodu, w odpowiedzi napisał : "Trzeba poznać po zdjęciu zamieszczonym na allegro."
Bardzo proszę o pomoc, samochód już ponad tydzień stoi nie używany, a ja muszę dojeżdżać do pracy.
Pozdrawiam!
Który czujnik halla?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Który czujnik halla?
zwal kopułkę i będziesz widział jaki masz czujnik
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- Paweł Marek
- V.I.P.
Który czujnik halla?
nie sugeruj sie różnicami na fotkach masz tam podróby z kablami te sa raczej g warte, masz te z trzema blaszkami i sa też kompletne z gniazdkiem na wtyczkę, to gniazdko to część osobna nakładana na blaszki
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Który czujnik halla?
Najgorsze jest to, że obecnie nie mogę sobie pozwolić na nowy czujnik marki Bosch wraz z gniazdkiem.
Z racji, że dla mnie to żaden problem, stwierdziłem, że zalutuję sam nowy czujnik, sporo na tym oszczędzę.
Jedyne co chciałem wiedzieć, to czy któryś z nich może nie pasować do mojego modelu(mają lekko różniące się obudowy - te z kablami w stosunku do tych z blaszkami - na dodatek nie wiem czy różnią się bebechami).
@PawełMarek
Ja myślałem bardziej o kablach, ponieważ byłoby bardziej poręcznie przy montowaniu, ale skoro tak mówisz to teraz jestem w kropce.
Pozdrawiam!
Z racji, że dla mnie to żaden problem, stwierdziłem, że zalutuję sam nowy czujnik, sporo na tym oszczędzę.
Jedyne co chciałem wiedzieć, to czy któryś z nich może nie pasować do mojego modelu(mają lekko różniące się obudowy - te z kablami w stosunku do tych z blaszkami - na dodatek nie wiem czy różnią się bebechami).
@PawełMarek
Hmm, właśnie nie wiem co o tym myśleć, są w takiej samej cenie, w dodatku wystawiane przez tego samego sprzedającego.nie sugeruj sie różnicami na fotkach masz tam podróby z kablami te sa raczej g warte, masz te z trzema blaszkami
Ja myślałem bardziej o kablach, ponieważ byłoby bardziej poręcznie przy montowaniu, ale skoro tak mówisz to teraz jestem w kropce.
Pozdrawiam!