Przełożyłem webasto z passata 3b do 3bg oba z klimatronikiem. W starym passacie '98 jak włączyło sie webasto to ustawienia klimatronika były zgodne z ustawieniami przy jakich auto zostało wyłączone. W nowym passacie'01 cokolwiek bym nie zrobił klimatronik załącza sie na ustawieniu AUTO i nawiewy na całe auto. Chciałbym aby podczas pracy webasto klimatronik kierował nawiew na szybę a nie nagrzewał całego auta (kombi). W starym passacie przed zgaszeniem auta ustawiałem na szybę i było ok.
Pytanie czy w klimatroniku jest funkcja, opcja dzieki której da sie to ustawienie kontrolować?
ustawienie klimatronika podczas pracy webasto
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jeśli się nie mylę może pomóc zmiana kodowania climatronika
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: ustawienie klimatronika podczas pracy webasto
może bliżej... jak to uczynić?
czy jest jakakolwiek funkcja w klimatroniku którą dałoby się przestawić lub zmienić, która dotyczyłaby ustawień w trakcie pracy webasto, czyli kiedy na wyświetlaczu zamiast temperatury zewnętrznej znajduje się napis HE?
szukałem w necie i o tym trybie nic nie pisze i nikt nic nie wie.
Może na tym forum znajdzie się jakiś fachura który wie coś na ten temat.
czy jest jakakolwiek funkcja w klimatroniku którą dałoby się przestawić lub zmienić, która dotyczyłaby ustawień w trakcie pracy webasto, czyli kiedy na wyświetlaczu zamiast temperatury zewnętrznej znajduje się napis HE?
szukałem w necie i o tym trybie nic nie pisze i nikt nic nie wie.
Może na tym forum znajdzie się jakiś fachura który wie coś na ten temat.
wg jednych winne oprogramowanie - sprawdzić na vag jakie masz (podmiana panelu) wg innych zmiana kodowania
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ing#Coding" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... ing#Coding" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć