Witam! Jak w temacie, jest ktoś w stanie odpowiedzieć na pytania:
1. Co potrzebne jest żeby zamienić wycieraczki z sensora deszczu na zwykłe czasowe??
2. Jak sprawdzić sensor deszczu, mam wymontowany jak podłącze go pod wiązkę i dam do szyby pryskając wodą z drugiej strony zadziała, jeśli będzie ok ??
Problem typu, wycieraczki przestały w któryś dzień po prostu działać, teraz pierwszy bieg martwy, podczas włączenia i ustawiania suwakiem na manetce jest reakcja, jeden ruch/takt i koniec, posiadam drugi i chciał bym sprawdzić, szyba nie jest oryginalna, jednak przez pól roku u mnie działał.
sprzwdzenie sensora deszczu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
przekaźnik i manetkę (bo pewnie nie masz możliwości regulacji )brxIII pisze:1. Co potrzebne jest żeby zamienić wycieraczki z sensora deszczu na zwykłe czasowe??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Manetkę mam chyba taką samą, chodzi o ten "suwak" prawo/lewo na górze manetki ??