Lampy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Lampy
Witam wszystkich, jestem tu nowy i mam taki problem, iż kupiłem golfa iii z wymienionymi lampami na angel eyes z żarówkami h1, poprzedni właściciel podłączył lampy nie przez przejściówki tylko kręcąc kabelki. Ja chcę włożyć normalnie wtyczki i chciałbym się dowiedzieć czy ktoś tu na forum ma może schemat tych kabelków do lamp, bo chce tak podłączyć żeby przy wymianie na inne lampy już nie kombinować
-
- Nowicjusz
Re: Lampy
Że niby mam kupywać oryginalne lampy? Ja go już z takimi kupiłem przecieżkris300896 pisze:iż kupiłem golfa iii z wymienionymi lampami na angel eyes z żarówkami h1, poprzedni właściciel podłączył lampy nie przez przejściówki tylko kręcąc kabelki.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Re: Lampy
Chcę odświeżyć ten temat, ponieważ nie będę zakładał drugiego znowu o lampach . .. mianowicie... mam lampy jakieś black ringi i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość podłączenia owych "ringów" do postojówek, bo aktualnie świecą razem ze światłami mijania i drogowymi. Chce podłączyć pod postojówki żeby i na postoju miały efekt
-
- Nowicjusz
Lampy
Wyciągałem lampy i zrobiłem tak jak pisałeś. Tylko ja przepinałem te kable na czarny i biały co idzie odrazu z postojówki. Odpaliłem no i mam eleganckie postojówki . Dzięki , temat do zamknięcia