Witam. Zalozylem lampy i mam problem. Kierunkowskazy caly czas sie swieca. Nie wiem czy sa to lampy amerykanskie czy przekaznik do wymiany ? Lampy kupilem od innych sprzedawcow, nie wiem czy taki pech ze obie sa z usa ?
VW Jetta 2006r. 1.9 TDI 105km. Chodzi o lampy z przodu.
kierunkowskazy caly czas swieca. VW jetta
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
opisz dokładniej, czemu lampy założyłeś, stare normalnie świeciły?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Sprowadzilem samochód z uszkodzonym przodem. Jedna lampa byla dobra, ale nie moglem takiej samej dokupic bo jakas podroba i musialem obie kupic. Jak samochod odbiore od lakiernika zaloze stara i zobacze czy jest to samo. Te lampy kupowałem na gieldzie, od dwoch innych sprzedawcow. Nie wiem czy mam takiego pecha, ze trafilem na amerykanskie.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie umiem ci pomóc konkretnie, ale nie napisałeś czu kupiłes auto Euro czy USA, bo jeśli USA to pierwsze poszukiwanie zacznij od tematu przeróbki na Euro - pewnie nie chodzi o same lampy tylko elekltryke i/lub elektronikę
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
nie no auto z belgii kupilem. Ale juz sie domyslam co jest. Jak odbioree od lakiernika podjade do elektryka i zobaczy