Same opuszczajace sie szyby
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Widocznie masz jakiś zaawansowany system wietrzenia wnętrza...
Myślę że wypadało by opisać jakie szyby masz (ori, zamiennik) jaka instalacja (ori, zamiennik) i w pierwszej kolejności sprawdzić instalację.
Myślę że wypadało by opisać jakie szyby masz (ori, zamiennik) jaka instalacja (ori, zamiennik) i w pierwszej kolejności sprawdzić instalację.
zapewne ori, w takim wypadku obstawiam mikrowlacznik w zamku odpowiadajacy za zamykanie centralneg i domykanie szyb
(\X/)
wszystko ori. tak sie dzieje przy zamykaniu i central tez raz zamnknie i potrafi otworzyc drzwi no i te szyby.
a ile kosztuje naprawa tych mikro wlacznikow
a ile kosztuje naprawa tych mikro wlacznikow
To chyba klasyk w MK3. Ja miałem tak... Zima. 25 stopni mrozu. Czas jechać do roboty. Wychodzę rano na dwór, Pilotem otwieram samochód i... Otworzył się. Ale razem z wszystkimi szybami. Za cholerę nie można zamknąć. Jadę do roboty z otwartymi szybami w mróz "po pachy" 12 kilosów. Ludzie patrzą jak na debila: Gość jedzie w taki mróz z pootwieranymi szybami i w kapturze na głowie:)
Problem pojawiał się tylko w zimie. Rozgryzłem to tak, że na zimę wywalałem bezpiecznik od szyb. Na wiosnę na miejsce i dało się żyć:)

Witam! dzis rano wziolem sie za sprawdzenie centralnego zamka i tylko otworzylem bagaznik, dostalem sie do pompki odrazu znalazlem przyczyne.
Przewod masowy ktory idzie od kostki przy pompce nie masowal, dyndal sobie heh i teraz dziala jak ta Lala a przy okazji szyby tez juz nie zjezdzaja w dol wiec TEMAT DO ZAMKNIECIA
Przewod masowy ktory idzie od kostki przy pompce nie masowal, dyndal sobie heh i teraz dziala jak ta Lala a przy okazji szyby tez juz nie zjezdzaja w dol wiec TEMAT DO ZAMKNIECIA