1.8T instalacja na stare kostki i na nowe, problem.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, jestem po swapie z 1.6 na 1.8T. Do dziś dzień nie ogarnąłem elektryki do końca. Wiązkę od 1.8t która idzie od kompa do skrzynki mam już na nowe kostki a na aucie wszystkie wtyczki na stare. Teraz pytanie. Czy wystarczy powymieniać kostki a instalacja jest ta sama? Czy muszę wymieniać wszystkie podzespoły na nowe wtyczki aby podłączyć te kable?
- kamilsdz
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ale Ty sie grzebiesz, wstaw do Tłoka i Ci ogarnie:P Jezeli wtyczki są inne to musisz popatrzeć po schematach czy mają takie same wyjścia i bedzie wiadomo
Mój GTI TDI Jubi || FollowYourDreams@facebook || OEM+
Grzebie się bo jak jadę do Marka to ciągle słyszę wszystko tylko nie termin... Przynajmniej już odpala normalnie... Schematy schematy, trza je mieć. ;p
siwysdz, rok auta do którego wstawiałeś silnik, kod silnika i mniej więcej rok ? + może by tak adres mail na pw?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5