Angielski zamek drzwi przód prawy pytanie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam was ,tematów zwiazanych z zepsutym mikrostykiem jest duzo wiec nie bede sie rozpisywał bo wiadomo o co chodzi.W moim samochodzie zepsół sie mikrostyk w drzwiach pasazera przednich.Udało mi się zdobyc dobry zamek ale Angielski i moje pytanie jest nastepujace taki zamek bedzie pasował????Chodzi mi głównie o to czy jak otworze drzwi pasazera to bede mógł wcisnac recznie rygielek przy otwartych drzwiach pasazera????Bo jak wiadomo przy otwartych drzwiach kierowcy nie da sie tego zrobić.Zamek jest Angielski wiec nie wiem czy tym steruje modół czy zamek a moze ciegna są jakos spercjalnie poprowadzone ???Pozdrawiam
takpawcio0000 pisze:aki zamek bedzie pasował????Chodzi mi głównie o to czy jak otworze drzwi pasazera to bede mógł wcisnac recznie rygielek przy otwartych drzwiach pasazera??
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5